Следвайте Гласове в ТелеграмБившият премиер от Продължаваме промяната и настоящ депутат

...
Следвайте Гласове в ТелеграмБившият премиер от Продължаваме промяната и настоящ депутат
Коментари Харесай

Появи се снимка на Кирил Петков с контрабандиста, който подари часовник за 50 000 лв. на Живко Коцев

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Бившият министър председател от " Продължаваме промяната " и сегашен народен представител от ПП-ДБ Кирил Петков се появи на фотография дружно с един от упрекнатите за проведена незаконна група в митниците. Стефан Димитров, именуван още Малката Яра. Той е наследник на Марин Димитров, някогашен началник на Изпълнителната организация по аквакултури (ИАРА). Бащата лежи в " Пирогов ", а синът е в ареста дружно с Петя Банкова.

На фрагмента, който се появи в групи във Facebook, Кирил Петков и Стефан Димитров са прегърнати. Това демонстрира, че надали става дума за някаква инцидентна фотография за спомен. Съдейки по другарските им усмивки, двамата явно имат другарство отпреди снимането. Видимо от мястото към двамата, фрагментът  е изработен в Градската градина в Пловдив. 

Живко Коцев признал за обезпечаването на контрабандните канали, самичък дал показания против Петя Банкова

Стефан Димитров дружно с шефа на Агенция " Митници " Петя Банкова бяха оставени в ареста с обвиняване с присъединяване в проведена незаконна група. Софийски градски съд взе това решение след двучасово съвещание в събота. По време на съвещанието стана ясно, че срещи на двамата са били снимани от охранителните камери на петзвезден хотел край Правец.

Съдия Тони Гетов сподели, че " по делото има доказателства, че има десетки диалози сред Банкова и Стефан Димитров. Има експертиза, от която е видно, че двамата се срещат в хотел " Хаят " в Правец. В диалози са обсъждали активността на Агенция " Митници ". Съдът отбелязва, че в в началото в разпита си като обвинена Банкова е отрекла да познава татко и наследник Димитрови, само че както доказателства от СРС-та, по този начин и от свидетелски показания е открито, че ги познава. 

Баща и наследник контрабандисти Марин Стефан Димитрови дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев

" Съдът не се доверява на обясненията на обвинените. СРС-та свидетелствата за проведени десетки диалози сред Петя Банкова и Стефан Димитров. Обвиняемата среща Димитров с разнообразни аспекти на своята активност като директор на Агенция " Митници ". СРС-та демонстрират и няколко срещи сред Петя Банкова и Живко Коцев. Притеснителното в тази ситуация е, че срещата сред двамата административни ръководители е чрез лице, което прави скъпи подаръци ", уточни в правосъдната зала арбитър Гетов.

Снимков материал показвал по какъв начин Банкова се среща с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев на летище София, за която се твърди, че била проведена от Стефан Димитров. " Има фотоси от летище София. Те са на Димитров, Коцев и друга социална персона. На тях се вижда кутия с часовник, който Коцев поставя на ръката си ", сподели съдията.

СРС-та по делото показвали диалози сред Петя Банкова и Стефан Димитров за неща, свързани с работата на митниците.

В профила си във Facebook журналистът Слави Ангелов разгласява и фрагменти, които демонстрират сегашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев в обща компания с упрекнатите за контрабанда татко и наследник Стефан и Марин Димитрови. На една от фотографиите участва и някогашния Министерство на вътрешните работи началник Бойко Рашков, който е в компанията на Стефан Димитров, Марин Димитров и Живко Коцев.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР